Személyi adatok védelme – Ochrana osobných údajov

2018. május 25.
2017/2018
Személyi adatok védelme – Ochrana osobných údajov

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)

Az érsekújvári Czuczor Gergely Alapiskola az Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR) összhangban kezeli az adatokat.

Týmto Vám oznamujeme, že dohľad nad spracovaním osobných údajov v našej spoločnosti zabezpečuje firma EuroTRADING s.r.o., a v súlade s § 44 zákona č. 18/20128 Z.z. a článkom č.37 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679, nám poskytuje zodpovednú osobu, ktorú môžete kontaktovať na adrese zo@eurotrading.sk.
Viac informácií si môžete prečítať tu : www.eurotrading.sk/zo

Intézményünkben az adatkezelési és adatfeldolgozási tevékenységet az EuroTRADING korlátolt felelősségű társaság külső adatvédelmi tisztviselője látja el az érvényes jogszabályoknak megfelelően. A személyes adattal kapcsolatos, személyes adatot érintő kérdésekben az érintett személyek hozzájuk fordulhatnak. Elérhetőségük: zo@eurotrading.skTovábbi információt találnak a honlapjukon: www.eurotrading.sk/zo