2019.április 26.

2019. április 29.
2018/2019
2019.április 26.
Iskolánk rovásíró diákjai a minap tanúbizonyságot tettek arról, hogy az idei tanév is eredményes volt. Az iskolai fordulóból továbbjutó 10 diák a körzeti fordulón: Dunamocson is bizonyított. A legfiatalabbak és a legidősebbek is egyaránt szép teljesítményt értek el!
A délelőtti órákban úgy az olvasási, mint az írásbeli feladatoknál is ügyeskedtek rovásíróink. A dunamocsiak vendégszeretetét élvezve, a finom ebéd elfogyasztása után, egy falunéző sétára került sor. Miután a felkészítő tanárok kijavították és értékelték a diákok teljesítményét, a muzslai asszonykórus vidám hangulatot teremtett az iskola folyosóján. Az emléktábla leleplezése után megtudtuk, kik azok, akik korosztályonként bejutottak az idei XV. Felvidéki Országos Rovásíró Vetélkedőbe.
A korcsoport:
4.hely (továbbjutó): Matuska Margaréta
5.hely (továbbjutó): Bombicz Csenge Kata
9.hely: Urban Emma
B korcsoport:
1.hely (továbbjutó): Ördögh Zsófia
2.hely (továbbjutó): Puss Veronika
3.hely (továbbjutó): Pupák Viktória
6.hely: Nyári Dávid Gergő
C korcsoport:
5.hely (továbbjutó): Diósi Vivien
D korcsoport:
2.hely (továbbjutó): Balla Fanni
6.hely: Hegedűs Emma
A czuczoros rovásírókat hatalmas elismerés illeti! Nagyon büszkék vagyunk mindenkire! Köszönet munkájukért és elhivatottságukért!
Az áldozatkész szülőknek, név szerint Matuska Mariannának, Puss Annának és Puss Péternek pedig köszönjük a segítséget a diákok fuvarozásáért!
Salgó Gabika tanító néni