...újra itt van, újra itt van a ...

2023. december 21.
2023/2024
b

Újra egy fergeteges hangulatú sportdélelőtt a Czuczorban.  Igen , ez a KARÁCSONYI FOCI  !!!
18 csapat, találó nevek. Az 5. és 6. évfolyam 6 csapattal képviseltette magát. A lányok kategóriájában az AXOLOTOK és NEMTUDOKNEVET  FC csapata küzdött a győzelemért. A fiúknál a HALA MADRID a NOKEDLIS BELINGOOL a MAJOM FC és a SECURITY mérte össze erejét. Talán nem meglepetés de a pálmát a MAJOM FC  csapata vitte el.
A nagyoknál szintén színvonalas, olykor parázs hangulatú mérkőzések zajlottak. Megtiszteltek minket jelenlétükkel a BEK tu s(cool) a DRÍMTÍM és a NAGY visszatérők. (volt diákjaink)
A lányok csatáját  OROS büszkeségei nyerték a NEW Jersey és a CUKORKArablók előtt.
A fiúknál a 7. – ben az FC Goblin és az FC PAPAszita próbálta megállítani a MAJD Jövőre csapatát, kevés sikerrel. Végül, de nem utolsósorban a döntőbe jutott 3 csapat közü a CSÁMPÁS FC végzett a 3. helyen, igaz, hogy a KUTYÁk haraptak, 2. hely de ez nem volt elég a TRÓNFOSZTÓK  1.hely, elleni csatában.
A gála keretén belül a győztes csapatok összemérhették tudásukat a TBC(s) – tanító bácsik c(s)apatával ezáltal is még jobb hangulatot teremtve.
Nagyok voltatok GYEREKEK !!!                                                                                         PZ
BOLDOG KARÁCSONYT  !!!