Játsszunk együtt! 4. foglalkozás

2023. április 3.
2022/2023
b

Hol volt, hol nem volt... egyszer egy királyfi.
Bábelőadással kezdődött csütörtökön délután a negyedik találkozó leendő elsőseinkkel, akik lelkesen érkeztek iskolánkba. Az előadást iskolánk nevelőnői adták elő nagy sikerrel.
Ezután a gyerekek két csoportba rendeződve kézműveskedtek.
Az egyik teremben átélhették a szerepeket, elmondták róluk véleményüket. Kiválaszthatták azt a szereplőt, aki nekik legjobban tetszett és kedvükre színezték az öltözetét.
A nevelőnők kézművesbarlangot is készítettek a gyerekek számára, ahol többféle alkotás született: volt gyöngyfűzés kulcstartóra, nyomdázás szivacsdarabkákkal, papírból kukacka valamint nyuszis vagy csibés tojástartó. Mire elkészültek a munkák megérkeztek a szülők is. 
Ez alkalommal Danczi Mónika, zenész és pedagógus tartott előadást a szülőknek a gyermeknevelésről: Csak szépen, hogy lehessen épen! címmel.
Az előadás után Krošlák Olga, helyettesnő és Salgó Gabriella tanító néni ismertették a szülőkkel, milyen szakköröket kínál iskolánk, miből választhatnak a gyerekek.
Vidám délutánt töltöttünk el együtt. Köszönjük Danczi Mónikának a tartalmas előadást és, hogy megénekeltette a hallgatóságot a szülőknek, hogy ismét elkísérték  gyermekeiket. 
Nagyon sok szeretettel várunk vissza minden kis leendő elsőst szüleivel együtt a beíratásra 2023. április 17-én és 18-án.
Németh Zsuzsa tanító néni