A Czuczorosok Győrben

2022. október 3.
2022/2023
b

A napokban lezajlott Winter online verseny czuczoros résztvevői és az egyes osztályfőnökök által a 7-9. évfolyamból kijelölt további tanulók tanulmányi kiránduláson vettek részt: úti céljuk a II. Győri Klíma Expo volt.

Az Olimpiai Sportparkban megrendezett nagyszabású kiállítás minden korosztálynak tudott újat nyújtani a környezetvédelemről és -tudatosságról. Az iskolák számára kínált programok legszórakoztatóbbja kétségtelenül a Kajárpérci Vízirevü önkéntes színtársulat A dzsungel könnye, avagy többet ésszel, mint láncfűrésszel c. rendhagyó „öko” színdarabja volt. A szójátékokkal, frappáns poénokkal tűzdelt előadás egyszerre volt szórakoztató és elgondolkodtató. Czuczorosaink különböző foglalkozásokon is részt vettek, egyebek mellett kávékapszula-ékszert készítettek, komoly ügyességet, logikát igénylő fajátékokat próbáltak ki és az Arrabona EGTC  jóvoltából bőségesen csemegéztek a regionális termékekből összeállított kóstolóasztalnál.

Az élménydús nap a belvárosban folytatódott, ahol diákjaink sorra látogatták a Czuczor Gergely és Jedlik Ányos nevéhez fűződő emlékeket.

Benyovszky Ágnes, Mojzes Ildikó és Szolár Géhry Mónika, kísérő pedagógusok