Íjászaink szezonnyitó versenye

2022. március 28.
2021/2022
b

2022. március 27-én kezdetét vette a Déli 5+1 ijászverseny-sorozat.

1.fordulója Csallóközaranyoson, a Duna parton valósult meg, napos időben, gyönyörű környezetben és 250 aktív résztvevővel. A szervezők, a helyi SZIU íjászcsapat, biztosították a 32 db 3D-s célpontokat, amelyek különböző méretű állatfigurák voltak (varánusz, denevér, nyuszi, dínó,...stb.).

Iskolánkat, a Bottyán János íjászcsapatból, 8 diák és több lelkes szülő képviselte. A verseny igényességét bizonyította nemcsak a 2 vesszőlövés célonként, de a terep távolsága és időtartama is erőt próbáló volt. Diákjaink az első lövést d.e. 10:10 órakor adták le, és d.u.15:30 órakor fejezték be a versenyt. A finom ebéd és az eredményhirdetés után büszkén és rengeteg tapasztalattal tértek haza ifjú íjászaink. Hálás köszönet Nyári Zoltán szakkörvezetőnek a diákok felkészítéséért és a szülői közösségnek, akik biztosították a diákok eljuttatását a versenyre. Köszönjük!

 

A nap hősei:

Kachtík Adrián (5.A); Zemes Tamás (5.B); Ševčík Bella (6.A); Szabó Fülöp(7.B), Csebres André(7.B); Nyári Gergő (9.A); Pupák Vikória (9.B); és Pém Isabelle.

 

Helyzések: 

PBHB gyerek fiú kategória - Kachtík Adrián - 3.hely

PBHB ifi lány kategória - Pém Isabelle - 1.hely

TRRB ifi lány kategória - Pupák Viktória - 3.hely

TRLB ifi fiú kategória - Nyári Gergő 1.hely

 

Mégegyszer gratulálunk minden versenyzőnek!