Beíratás az első osztályba - Foglaljon időpontot!

2022. március 16.
2021/2022
b

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az online beiratkozásunk segítségével könnyedén beírathatják gyermeküket intézményünkbe. A beiratkozás weboldalunkon keresztül,  a lejjebb található linkre kattintva az adatlap kitöltésével történik.

https://czuczora.edupage.org/register/

A kitöltött jelentkezési lapot az iskola a beíratás előtt kinyomtatott formában elkészíti Önöknek aláírásra a beíratás napjára, mely ebben az évben 2022. április 4. és 5. 

Időpontot az alábbi linkre kattintva foglalhat:

https://beiratas.czuczora.eu/beiratkozas/czuczora 

A jelentkezési lap akkor érvényes, ha a gyermek mindkét törvényes képviselője aláírta. Abban az esetben, ha a jelentkezési lapot csak az egyik szülő (törvényes képviselő) írja alá, becsületbeli nyilatkozatot szükséges kitöltenie, illetve meghatalmazást ad le a másik törvényes képviselő nevében. Az adatokat a nyomtatványon kérjük pontosan, ékezetekkel ellátva feltüntetni.

Kérjük, minden esetben a pontos és hivatalos adatokat adja meg!

Amennyiben segítségre lenne szükségük, vagy bármilyen kérdésük van, munkanapokon  13:00 -15:00 óra között az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésükre:

e-mail:  skola.czuczora@gmail.com

telefon: +421 35 640 19 42 (titkárság)

Köszönjük a bizalmukat!

 

                                                                        Tisztelettel,   PaedDr. Priskin Zoltán igazgató

 

  1. A beíratáshoz szükséges további nyomtatványok

Az iskola honlapján találhatók további nyomtatványok, melyeket a beíratás napján a szülőknek le kell adniuk. Akinek lehetősége van, kitöltve, nyomtatott formában is elhozhatja, mellyel rugalmasan megoldható az adminisztráció. Ha a nyomtatásra nincs a szülőnek lehetősége, az iskolában töltik ki a beíratáson segítő pedagógusokkal.

  1. Felvételi kérvény
  2. Meghatalmazás beíratáshoz
  3. Pályázati igénylőlap - Rákóczi SzövetségA Rákóczi Szövetség pályázati felhívása
  4. Felvételi kérvény külföldieknek
  5. Külföldi tanulmányok

TÁJÉKOZTATÓ SZÜLŐK RÉSZÉRE

  • Gyermekem 6 éves lesz augusztus 31-ig, de még 1 évet az oviban maradna

Amennyiben szeretné, hogy a 2021. augusztus 31-ig a 6. életévét betöltő gyermeke további egy nevelési évig óvodában maradjon, a közoktatási törvény módosítása értelmében a gyermek óvodai nevelésben maradását a törvényes képviselőnek az óvodában kell kérvényeznie. A gyermeket ebben az esetben is be kell íratni az iskolába. Az óvodai nevelésben maradást a pedagógiai-pszichológus és a gyerekorvos  szakértői véleménye alapján az óvoda igazgatója engedélyezi.

  • Gyermekem nem lesz 6 éves augusztus 31-ig, de már iskolába járna

Amennyiben 2021. augusztus 31-ig a 6. életévét még nem betöltő gyermekét szeretné beiskolázni, kérvényt kell benyújtani az iskolába tankötelezettségi kor előtti beíratásához, a pedagógiai-pszichológus és a gyerekorvos  szakértői véleményét.

  • Gyermekemet már az előző évben beírattam az iskolába, de halasztott

Azokat a gyermekeket is be kell íratni, akik az előző évben halasztást kaptak.