Tisztelt czuczorosok!

2020. november 8.
2020/2021
b

Egy hektikus időszakban az ember nem feltétlenül az ünneplésre gondol. Nekünk, czuczorosoknak azonban 2020-ban megadatott az a különleges és büszkeségre okot adó alkalom, hogy iskolánk egyike azon kevés oktatási intézménynek, amely megsüvegelendő jubileumot ünnepelhet.

Isten éltesse ezt a történelmi intézményt, magyarságunk, kultúránk, jövőnk megalapozásában oly fontos szerepet vállaló 95 éves ALMA MATERT! Adjon erőt és egészséget czuczoros közösségünk minden tagjának, hogy szeretetben, összefogással, legjobb tudásunkkal és tehetségünkkel tudjuk építeni és erősíteni az érsekújvári és a környékbeli magyar közösséget. Azon dolgozunk, hogy iskolánk több mint kilenc évtizedes hírnevét méltóképpen tudjuk képviselni, és közösen, a szülőkkel egyetértésben nevelni-tanítani a jövő magyarságát, értelmiségét.

Iskolánk 95. születésnapján szeretnék a czuczoros család nevében nagy köszönetet mondani, elsősorban Érsekújvár város vezetőségének, önkormányzatának, Klein Ottokár Polgármester Úrnak a kitartó támogatásukért, a volt és jelenlegi czuczoros pedagógusoknak nem pedagógus alkalmazottainknak az odaadó munkájukért, a tisztelt szülőknek az iskolánkba vetett bizalmukért, támogatásukért, az iskolabarátoknak, szponzoroknak, partnereknek az együttműködésükért.

Rendhagyó időszak rendhagyó megoldásokat kíván, ezért sajnos emléknapi rendezvény híján egy kedves emlékvideóval, egy modern köntösbe öltöztetett emlékkönyvecskével tudjuk köszönteni szeretett iskolánkat.

Kiadványunk megjelentetésében aktívan részt vállaltak iskolánk pedagógusai, közülük szeretném kiemelni Horváth Melinda, Benyovszky Ágnes és Kováč Sylvia tanítónőket, valamint Csanda Tamást, iskolánk egykori diákját. A tartalom magas színvonalú külsőt kapott, köszönhetően Bóna Bertalan, czuczoros szülő nagyvonalú támogatásának, aki az 1000 példány nyomdai munkálatait és kiadását vállalta. Segítségéért és támogatásáért őszinte köszönetemet fejezem ki.

Jubileumi évünkben pályázati támogatásban részesültünk Érsekújvár Városa és Nyitra Megye részéről is. Támogatóink közül a Bonsens reklámvállalat és a Computer ABC nyújtottak segítséget. Nagy köszönet érte.

 

                                                     Priskin Zoltán, igazgató

 

Emlékkönyvünkbe kis ízelítőként minden érdeklődő betekinthet.

https://prezi.com/i/ormong2xfo73/95-eves-czuczor/

Ha elnyerte tetszését, támogatói áron hozzájuthat.

A támogatás értékét, kérjük, szabja meg Ön!

 

Hogyan lehet hozzájutni a kiadványhoz?

 

  • Az alsó tagozatos diákok szülei a gyermekeik révén. Az osztályfőnököknek lehet elküldeni az emlékkönyv támogatói összegét, ezt követően a tanuló megkapja az osztályfőnöktől a kiadványt.
  • A felső tagozatos diákjaink és szüleik az iskolai tanítás visszaállítását követően juthatnak a kiadványhoz az osztályfőnökök közvetítésével.
  • Az iskolabarátok köréből, aki a kiadvány megvételével támogatni szeretné intézményünket, kérem jelezze az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: 035-640 1 942

e-mail: skola.czuczora@gmail.com

  • A tiszteletpéldányokat ez év végéig szeretnénk megérdemelt tulajdonosaikhoz eljuttatni. Reményeink szerint ebben az összetett időszakban is megtaláljuk ennek a módját, addig is szíves türelmüket kérjük, és ajánljuk az elektronikus kedvcsináló böngészését iskolánk honlapján.