Tájékoztató

2020. november 2.
2020/2021
b

Tisztelt Szülők és Kedves Diákok!

 

Az előttünk álló napokra vonatkozóan összegeztük a legfontosabb tudnivalókat:

 

  • Az országos tesztelést követően, az iskola épületében alapos fertőtlenítést követően és a járványügyi intézkedések betartása mellett, 2020. november 3‑tól, keddtől a tanítás az alsó tagozaton és az iskolai klubban folytatódik tovább.

 

Az 1-4. évfolyamon a tanulók iskolába lépésének feltételei:

  • A diákok 10-éves korig - infekciómentességről szóló szülői nyilatkozat leadása (Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti) – november 3-i dátummal (minden tanulóval küldtünk ilyen nyomtatványt haza, ill. az iskola Edupage oldalán elektronikusan is visszaküldhető az aktuális nyilatkozat), valamint reggelente belépés előtt is ki lehet tölteni, amit kérünk jelezni az iskola titkárságán.
  • A 10. életévüket már betöltött 4. évfolyamos tanulók emellett csak negatív tesztet igazoló tanúsítvány felmutatása után léphetnek be az iskolába!
  • A kormányrendelet szerint csak negatív teszttel rendelkező személy kísérheti el a diákot iskolába (aki nem vesz részt a tesztelésen, annak nincs a kivételek között ez a lehetőség –

https://www.slov-lex.sk/pravne.../SK/ZZ/2020/298/20201029... )

 

A felső tagozaton folytatjuk a távoktatást a közzétett órarend szerint, a megszokott elektronikus rendszerek segítségével (Edupage, MS Teams).

 

A legújabb rendeletek ezen a linken érhetők el: https://www.minedu.sk/data/att/17780.pdf

Kérjük, kísérjék figyelemmel oldalunkat, valamint honlapunkat, ahol igyekszünk frissíteni a napról napra változó ide vonatkozó információkat!

 

Jó egészséget és kitartást kívánunk,

 

 

                                                         A Czuczor Gergely Alapiskola vezetősége