Karácsonyi adománygyűjtés

2018. december 20.
2018/2019
Karácsonyi adománygyűjtés

Egy máig érvényes mondás szerint: "Az adakozás nem csupán másoknak ad életet, de neked is." /Sean Covey/

Ezen lelkület alapján hirdette meg iskolánk ez évben is az adománygyűjtést. Mint az idén is bebizonyosodott, a jó szándék mindennél többet ér!

Az alig egy hónap alatt összegyűjtött ruhaneműket, játékokat és iskolaszereket az elmúlt hétvégén vehették át az ifjúságfalvi gyermekotthon lakói és dolgozói. A mindig hatalmas szeretettel fogadó intézmény idén is meglepetéssel fogadta a küldeményt. Az ott élő diákok - köszönetképpen - előadták a betanult karácsonyi műsorukat és barátságosan bemutatták otthonukat. Óriási köszönet illeti az intézményben dolgozó PhDr.Tóth Jana kolléganőt, aki Muči Melinda szülő által megszervezte az átvételi lebonyolítást. Természetesen a csomagok elkészítésében is több segítő kéznek szeretnénk köszönetet mondani: Nyári-Barnócky Katalinnak, Ruman Szilviának, Lizsica Péternek és Ficza Péternek is. Az adományok odajuttatásáért is hatalmas köszönet Agg Lubošnak, az Easy Job fuvarozó vállalat vezetőjének és Muči Marian sofőrnek!

A tartós élelmiszereket és tisztálkodási szereket a Ferences templom magyar közössége adományával a Széchényi György Baráti Kör tagjai eljuttatták az iskolától kapott címekre. A nagyszerű csomagokkal 18 család életét tehettük szebbé. Tettük ezt önzetlenül és szeretettel, hiszen: "Csakis a jótól válik jobbá a világ!" :)

Ezúton is szeretnénk még egyszer köszönetet mondani minden adakozó személynek és családnak, továbbá mindazoknak, akik bármilyen módon kivették a részüket az adománygyűjtés szervezésében és lebonyolításában! Hálásan köszönjük és kívánunk áldott ünnepeket, békés karácsonyt mindenkinek!

Salgó Gabika tanító néni