Segítsünk Nagy Marikának!!!

2017. július 21.
2016/2017
Segítsünk Nagy Marikának!!!

Összesen 116 tehetséges fiatal sportoló kapcsolódott be a MUTASD MEG MAGAD! támogatási program második évfolyamába. Köztük van Nagy Marika, aki szeptembertől már a 9.B osztályunk tanulója. Segítsünk neki, hogy valóra váljon az álma!!!
A Szlovák Olimpiai Bizottság Alapítványa egészen 30 ezer eurót oszt ki azok között, akik az internetes szavazáson a legtöbb szavazatot gyűjtik be az emberektől. A bekapcsolódott projektek között olyan sportágak találhatók, mint az atlétika, síelés, úszás, de társastánc is vagy tollaslabda.
z alapítvány kuratóriumi ülésén az összes beérkezett kérvényből szakemberek – a SZOB Alapítványának képviselői és a projekt nagykövetek kiválasztották a TOP 12 pályázót, akik a Szlovák Olimpiai Bizottság honlapján indított szavazáson az emberek szavazataiért fognak ringbe szállni.
Szavazni 2017. július 29-ig lehet, ekkor ér ugyanis végett Győrött a XIII. Európai Olimpiai Ifjúsági Fesztivál. A MUTASD MEG MAGAD! 2017 támogatási projekt eredményeit szeptember elején fogják kihirdetni.
Marika videója itt megtekinthető:
https://www.youtube.com/watch?v=d4cBQ7tgm00
A MUTASD MEG MAGAD! 2017 támogatási program TOP 12-je
1. Daniel Kováč, atlétika
2. Jessica Zatlkajová, kenu
3. Jessica Triebeľová, boksz
4. Nagy Mária, társastánc
Itt lehet Marikára szavazni: https://www.nadaciasov.sk/ukazsa/sportovec/maria-nagyova
5. Klaudia Nemcová, műlesiklás
6. Martin Józsa, snowboarding
7. Ema Gabaniová, korcsolya
8. Alžbeta Peruňská, tollaslabda
9. Sabina Kupčová, úszás
10. Jakub Jenčuš, BMX
11. Tatiana Blattnerová, para úszás
12. Julián Enriko Smoliga, karate
A programba 12 és 18 év közötti sporttehetségek jelentkezhettek, akik valamilyen sportban eredményeikkel kitűnnek és kedvezőtlen szociális helyzetben vannak vagy anyagi támogatásra van szükségük sportkarrierjük fejlesztésére.
Forrás: https://www.nadaciasov.sk/, www.novezamky.sk