Pünkösdi íjászat a Puss-farmon

2017. június 6.
2016/2017
Pünkösdi íjászat a Puss-farmon

A pünkösdi szokások felelevenítésével összekötött évzárót tartott az iskola Bottyán János Íjászcsapata az andódi Puss család farmján.
4 kategóriában versenyeztek a jelenlévők: 1-3.évfolyam, 4.évfolyam, felső tagozatosok és felnőttek. Nemcsak íjászkodásból állt a vetélkedő, de különféle eszközökkel is célt kellett találniuk illetve mozgó célra lőniük.
Közben az anyukáknak köszönhetően készült a finom gulyás. Az ebédre várakozva csocsóztak önfeledten a gyerekek, de volt aki horgászott, csónakázott, hűtőfürdőt vett, hiszen a nap égetett egész nap folyamán.
Az íjászverseny kiértékelése után még egy rohampálya és ügyességi játékok is várták a mozgékony gyerekeket. A lufira célzás győzteseit pünkösdi királlyá és királynővé avatták.
Köszönet a szervezőknek: Vörös Attilának, a csapat vezetőjének és segítőinek: Salgó Gabriellának és Juhász Zsuzsának. Köszönet továbbá a Puss családnak a kiváló helyszínért és a szorgos anyukáknak, apukáknak a finom ételért, az utazás biztosításáért és minden egyéb segítségért. Csodajó nap volt :)

Büszkék vagyunk a kis íjászainkra! A képekért köszönet a Pupák családnak!